14 iul. 2007

DOMNULE Inspector General

In urma sesizarilor colegilor nostrii de limba si literatura romana din Centrul Zonal de Evaluare de la Grup Scolar „C.D. Nenitescu” Baia Mare, Sindicatul Liber din Învăţământ Maramureş vă aduce în atenţie următoarele aspecte legate de Examenul de Bacalaureat din judeţul Maramureş.
Colegii nostrii din acest centru (subcomisia 3) au sesizat presedintelui ca un numar de aproximativ 200 (unele chiar 25 consecutive) de lucrari sunt identice, copiate dintr-o culegere cu rezolvari ale variantelor ( inclusiv propozitii incomplete - asa cum erau si in respectiva brosura). In urma acestei sesizari doua persoane au dorit sa se retraga si au fost rugate sa isi dea demisia din comisia de corectat insa au fost rechemate a doua zi sub pretextul ca dansii (corectorii) sunt obligati sa corecteze iar Comisia Judeteana de Bacalaureat se va ocupa de sesizarea semnalata de dansii. Mentionam ca acestia au specificat in cererile respective numarul lucrarilor identice.
In acest sens va rugam ca in caliatate de presedinte a Comisie judetene de Bacalaureat sa luati masuril necesare si sa cercetati aspectele legate de aceste nereguli.



Baia Mare 04.07.2007

Preşedinte SLÎ MM
Prof. Liviu Marian POP

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare