9 oct. 2007

Mii de euro pentru proiectele educative ale şcolilor

Ministerul Educaţiei nu a stabilit limite de acordare a fondurilor şi va finanţa cele mai bune proiecte

*Evaluatorii proiectelor vor fi selectaţi în noiembrie

Ministerul Educaţiei va finanţa cele mai tari proiecte educative ale şcolilor din România. Până pe 12 noiembrie orice şcoală, palat sau club al copiilor poate trimite pe adresa Palatului Naţional al Copiilor, bd. Tineretului, nr. 8-10, sector 4, Bucureşti, proiectele educative internaţionale, naţionale şi regionale/interjudeţene pe care doreşte să le implementeze şi pentru care solicită finanţare. O echipă de evaluatori va analiza toate proiectele, iar până la începutul anului viitor, proiectele cu punctajele cele mai mari vor primi finanţare din partea MECT.

Concurenţii trebuie să prezinte în detaliu programele care trebuie să se desfăşoare pe o perioadă cuprinsă între 6 şi 12 luni, cu specificarea scopului, a grupului ţintă, a impactului sau a partenerilor. De asemenea, concurenţii trebuie să ştie că 10% din suma solicitată pentru aplicarea proiectului se acoperă din fonduri proprii.

Cei care vor să devină evaluatori trebuie să-şi trimită CV-ul pe adresa Ministerului Educaţiei, la camera 50, str. General Berthelot, nr. 28-30, sector 1, Bucureşti, până pe 1 noiembrie.

Pentru obţinerea celor 10 puncte, aceştia trebuie să aibă experienţă în domeniul implementării şi evaluării proiectelor educative, a coordonării acestora şi a cooordonării de activităţi extraşcolare. (E.L.)

Sursa www.gandul.info

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare