23 nov. 2008

Camera Deputaţilor a demarat procedurile de achiziţionare a 50 de autoturisme de lux

Parlamentul combate criza cu 50 de maşini de lux, fiecare în valoare de până la 70.000 de euro! În plină campanie de reducere a cheltuielilor la instituţiile de stat, Camera Deputaţilor a demarat procedurile de achiziţionare a 50 de maşini.

Este vorba despre autoturisme de oraş cu tracţiune integrală. Preţurile sunt cuprinse între 55.000 şi 68.000 de euro. Achiziţionarea a fost prevăzută în bugetul Camerei Deputaţilor pe anul în curs şi a fost aprobată încă de pe 5 martie. Valoarea contractului este estimată între 8 şi 10 milioane de lei.

Potrivit secretarului general adjunct al camerei, Mihai Ungheanu, autoturismele nu au putut fi cumpărate în primăvară, pentru că Ministerul Finanţelor a luat banii şi i-a utilizat la Summitul NATO. Drept consecinţă, Ungheanu a publicat anunţul de intenţie, urmând ca banii pentru maşini să provină din bugetul Camerei pe anul 2009.

Proiectul de buget pe anul viitor a fost respins însă de preşedintele Camerei Deputaţilor. Bogdan Olteanu a motivat că nu doreşte să-şi asume un buget în numele viitorului Parlament.

Sursa: Realitatea TV

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare