9 feb. 2009

Marti 10 februarie 2009 sediu ISJMM

Consiliu de Adinistratie ora 9.00 .
tema principala: Aprobarea continuitatilor pentru perosanele care implinesc varsta standard de pensionare.

3 comentarii:

  1. Apare fireasca intrebare:la cine se renunta pina la urma? la cei tineri? Dupa cum vede,o sa mai fie pastrati in sistem si cei cu dosare de pensie. Dupa care lege au loc aceste discutii? oricum invatamintul o sa il faca varza. Din cite stiu ,profesorii nu au fost de acord inca de anul trecut cu planul propus de administratia pdl. Dar parca mai tine cont cineva de ceea ce spunem noi!!!Sa auzim de bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. In conditiile in care se vehiculeaza restringeri de activitate,dupa cum spunea si domnul( prea mult spus)Boc,cei care au realizat stagiul de cotizare,si indeplinesc criteriile de pensionare,vor parasi sistemul.Sau legea(pina la urma care lege?)e aplicata in functie de preferinte?

    RăspundețiȘtergere
  3. Ar trebui sa se reduca numarul celor care in administratia scolilor au fost angajati fiind pilele lui xsau y.Exista scoli,de exemplu scoala BAIUT,unde personalul nedidactic e mai numeros decit cel al cadrelor didactice.sa se reduca astfel de posturi nu cele de profesori .renuntam la profesori si o sa ramina auxiliarul.halal reforma. Dar nu ma mir ca astfel de lucruri nu se spun.LIDERUL DE SINDICAT E UNA CU DIRECTOAREA. (OARE EL PE CINE REPREZINTA?)In aceeasi idee nu mi se pare corect ca liderul, sa fie sotia consilierului care face si desface in primarie. In astfel de scoli "ferite " de inspectii e raiul pe pamint pt angajati. se dau sporuri si ore suplimentare angajatilor bolnavi,operati de hernie. cit or fi muncind ei oare suplimentar? ma rog au avut nevoie in convalescenta fiind de bilete la concerte prin capitala. acele sporuri nu se platesc degeaba?
    de ce sa se renunte la profesori?

    RăspundețiȘtergere

Postări populare