28 iul. 2009

Intalnire sediu MECI ora 10.30

Se pare ca se vor aborda urmatoarele teme de discutii
- reduceri de personal
- legile educatiei
- diverse
O sa revin cu detalii

3 comentarii:

  1. Ce se intampla cu clasele simultane din inv. primar de la sate??Daca se vor desfiinta veti vedea atunci ABANDON scolar cu toate autobuzele lor....auzi.. sa desfiintezi o scoala si sa ramana in "conservare",Ceausescu afost mult mai realist decat toti ministrii de pana acum...
    Si cum vine" treaba"?Ieri au fost titularizari si astazi sunt restrangeri? " Unde esti tu Tepes?" Chiar nu ganditi? De ce s-au mai scos la concurs posturile daca aveati de gand sa dati oamenii afara? SAAAU doar UNIII? vor ramane cei de IERI, ca ceilalti, mai vechi....au stat la catedra si nu au mai facut scolile astea "desttpte", dar care aduc puncte.? Pacat de cei care au mai si muncit si nu s-au plimbat pe la scoli inalte sa faca puncte si acum le "rad" in nas".Schimbati fisele de restrangere facute tot de cei cu punctaje si bagati , domnule "continuitatea" pe post pt. ca acei oameni s-au sacrificat la scoala si la tara pt. acesti copii. Acele fise, intortochiate cu fel de fel de "minuni", auzi...editari de carti...hai sa fim seriosi...la catedra cand au mai fost..., adica nu au fost pt. ca sunt la isj-uri si cu asta se ocupa .... tineret care nu doreste dacat bani si atat, nu iubesc copiii..ASTA este cea mai mare NENOROCIRE din sistem, nu fac cu dragoste si devotament aceasta meserie ,ci doar se bat cu dIPLOMA in piept si sistemul ii incurajeaza.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt foarte ingrijorata pentru ca la scoala unde lucrez eu nu este nici un suplinitor necalificat. Atunci pe cine o sa restructureze? Si ce o sa facem cei ce, sa spunem ca, din toamna vom ramane fara servici? Si unde mai puneti ca suntem inscrisi si la gradul I, anul acesta trebuie sa ne sustinem lucrarea? Eu nu stiu ce sa mai zic?

    RăspundețiȘtergere
  3. nu se restructureaza chiar asa cum ar dori doamna ministru

    RăspundețiȘtergere

Postări populare