3 apr. 2010

Curtea de Apel Cluj a refuzat solicitarea de recurs a ISJ Maramures in patru dosare de majorari salariale ale dascalilor

Curtea de Apel Cluj a refuzat solicitarea de recurs a ISJ Maramures in patru dosare de majorari salariale ale dascalilor:

Un comentariu:

  1. felicitari sindicatului din Maramures. in Arges liderii dorm in galosi. Voica doarme, Bitza doarme, iar noi suntem presurile inspectoratului si ale dictatorului Bratu. sunt unitati unde nu s-au primit nici 10 lei din al treisprezecelea. iar liderii dorm. somnoroase pasarele...
    pariez ca daca face Bratu o data BAU! la profesori (de fapt la directori doar), toata lumea se va duce tiptil la ore si se va alege praful de marea greva generala trambitata de toti. la noi in liceu toti sunt viteji din gura, dar daca ii chemi maine in piata Milea, la miting, se ascund ca ramele prin crapaturi. s-a dovedit asta la "mitingul" din martie - 100 de gaini anemice, speriate si fara voce... FAPTE, NU VORBE!
    cadrelor did. din Arges le va fi frica si sa semneze de greva, darmite sa mai si iasa la greva, sa inchida scolile adica si sa trimita copiii acasa. nu ai sa vezi asa ceva. se complac in mocirla de acum, se supun inspectoratului care geme de caricaturi de inspectori - vajnici pedelisti !
    din pacate, niciodata Argesul nu va avea curajul Buzaului... si de aceea noi nu vom castiga niciodata cei 33 la suta cuveniti.
    nu ai cu cine, frate, nu ai cu cine!
    ma duc sa imi tai venele ...

    RăspundețiȘtergere

Postări populare