27 iul. 2010

Inca doua procese importante castigate de organizatiile afiliate la FSLI

FSLI Bihor a castigat incadrarea absolventilor PIPP de la 1 mai 2009 in sensul celor scrise mai jos


FSLI Ilfov a castigat un prim proces pentr cei care au terminat la Universitatea Spiru Haret si nu aveau facultatile acreditate, au fost la concurs si nu au obtinut post.
Detalii pe www.fsli.ro la Sentinte FSLI. Userul si parola sunt la liderii de sindicate afiliate la FSLI.
Mai sunt sindicate afiliate care au aceste tipuri de procese pe rol si altele care lucreaza acuma la dosare.
Felicitari si mult succes

13 comentarii:

  1. Felicitari lor!
    Ceilalti, cu liceu pedagogic,studii universitare care permit incadrarea la gimnaziu sau liceu,dar nu profesor pt primar, si pe deasupra mai au un master pe domeniul managemet educational cui sa se mai adreseze pentru a fi auziti.Pentru ca suntem mai putini nu ne aude nimeni?!

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnule Pop,am terminat jurnalismul(Fac. de relatii publice si COMUNICARE)un master de 2 ani in MANAGEMENT EDUCATIONAL cu 10!Este normal sa nu fiu incadrat ca prof. pt. inv. primar deoarece am absolvit un liceu industrial si o sc. postliceala de 3 ani ca educator /invatator IN TIMP CE UN COLEG A FACUT LA SPIRU HARET(mergea la faculta cand dorea domnia sa!)si deja e trecut mare profesor!!!Cum de asemenea,e corect sa treci din postura de educatoare pe cea de profesor lb.romana ca ti/ai finalizat studiile la aceeasi facultate fantoma,fara sa dai un concurs de competente profesionale?!Am impresia ca acuma se fac smecheriile pe fata!!!Va mai mirati de faptul ca parintii nu mai au incredere in sistemul educational actual??Pai nici eu nu mai am incredere!

    RăspundețiȘtergere
  3. Oho ce premiera! S-au desteptat juristii sindicatului? Pentru prima data intr-o hotarare judecatoreasca observ faptul ca se obliga Ministerul Finantelor sa vireze sumele respective! Asta da realizare!

    RăspundețiȘtergere
  4. din cate imi amintesc toti absolventii ush si numai am depus dosare complete pt un proces unitar la bucuresti (pt a ni se recunoaste diploma si a fi incadrati prof I)
    ce ne puteti spune despre acest lucru?

    RăspundețiȘtergere
  5. Bihorul are castig de cauza, dar noi, ceilalti, noua cand ne vine randul?

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Anonim 28.07.2010, 08:41
    Ce amabil sunteti ! Banuiesc ca sunteti si un foarte bun cunoscator...
    Obligarea MF s-a realizat pe calea cererii de chemare in garantie a MF de catre primar/consiliu local.
    Ce-aveti, domn'e, cu juristii sindicatelor? Au castigat prea multe procese? Pai, afara cu ei, mama lor!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu mai faceti remarci la adresa absolventilor USH.Nu sunteti cu nimic mai presus voi ,cei ce ati absolvit dand mita sau copiind la alte facultati,Cine a castigat un concurs de titularizare,transfer,etc. este competent.Competenta nu are nimic in comun cu facultatea absolvita,ci cu ce stie fiecare.

    RăspundețiȘtergere
  8. SUCCES IN LUNGUL DRUM SPRE TITULARIZARE SI TRANSFER!E COMPLICAT, ANEVOIOS, PLIN DE URCUSURI SI GROPI ADANCI!Cu respect si sinceritate o spun:SINDICATUL ESTE SUSTINATORUL NOSTRU SI NE POATE AJUTA SA NU NE IMPIEDICAM, DE ACESTE GROPI, ORI SA OBOSIM SUIND ASEMENEA URCUSURI!

    RăspundețiȘtergere
  9. Domnule sinvlex, am facut respectivul comentariu deoarece de cativa ani sustin ca in procesele intentate de sindicate sa se ceara chemarea in garantie a MEC si MF, deoarece doar in felul acesta ne putem obtine banii, prin presiuni de natura penala (sau pe contencios administrativ) asupra ministrilor. Altminteri nici un primar (sau director) nu poate fi tras la raspundere in fata lagii pentru nerespectarea hotararilor judecatoresti daca face dovada ca a solicitat sumele necesare forurilor superioare, si nu le-a primit.

    RăspundețiȘtergere
  10. Felicitari! E un prim pas pentru repunerea in drepturi a celor in cauza. Urmeaza o alta actiune pentru absolventii liceelor pedagogice si a unei facultati de alt profil decat pedagogic. E dreptul lor de a li se recunoaste incadrarea ca profesori pentru ciclul preprimar/primar, cu unele specificari( poate parcurgerea unor module specifice, altele decat cele de pe foile matricole ca absolventi de liceu pedagogic/facultate; ni se pare exagerat totusi a li se pretinde sa urmeze o alta facultate in profil pedagogic.Studiul metodicilor pentru toate disciplinele care fac parte din curricula ciclului prescolar si primar precum si a psihologiei/pedagogiei care constituie specificul acestor cicluri de invatamant, niciunde nu se fac mai minutios ca in cadrul liceului pedagogic).

    RăspundețiȘtergere
  11. valsan corepetitorii comform contractului colectiv de munca cum sunt incadrati,suplinitori,titulari,am ovechime de 30 de ani.cu licenta la spiru-haret i.d.pot deveni corepetitor cu studii superioare?se poate aplica art 35 din metodologie?

    RăspundețiȘtergere
  12. Domnule anonim, care dati lectii consilierilor juridici, cate hotarari judecatoresti neexecutate pe motiv ca primariile n-au primit fondurile de la MF aveti ?

    RăspundețiȘtergere

Postări populare