14 iul. 2010

Nu am cuvinte

Vroiam sa scriu despre Dorohoi, unde am fost si am ramas FARA CUVINTE,
Vroiam sa scriu de concursul de titularizare, cu subiecte in afara programei,
Vroiam sa scriu despre adresa Ministerului de FInante care "dupa parerea lui" trebuie redusa cu 25% indemnizatiile de concediu,
Vroiam sa scriu despre Madalina Manole, fiind fan a acesteia,
Vroiam sa scriu de ce nu se acceseaza si implementeaza proiectele pe fonduri structurale, fiind implicat in ele.
Toate cele cinci nenorociri ma lasa sa aman aceasta scrire si sa dau dreptate absoluta a proverbului " O NENOROCIRE NU VINE NICIODATA SINGURA"

Toate acestea o sa incerc sa le abordez incepand de maine.

8 comentarii:

  1. Draga Liviu,
    Subscriu ideilor tale si inchei citandu-l pe Eminescu:,,Totusi este trist pe lume"
    Sunt momente cand oricare ar fi pozitia corpului, sufletul ramane in genunchi. Din pacate si eu am cam ramas,,fara cuvinte" .....
    Si totusi, de maine merg mai departe.
    Sanatate si rabdare, caci putere de munca avem destula.
    gabriela_19652002

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu trebuie umblat la indemnizatiile de concediu, dar...S-A UMBLAT!!! Am primit salariul pe iulie si august cu 25% mai mic si cand am cerut adeverinta pentru banci, ca sa reesaloneze ratele , mi s-a spus ca abia in august voi putea primi cu salariul din iulie. DAR NOUA DEJA NI S-A LUAT DIN SALARIU , IAR RATA PE IULIE SE PLATESTE ...IN IULIE!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi este un sentiment extrem de cunoscut!In viata omului, oricat de optimist si binepus la punct cu legile const, trebuie sa inteleaga si adevarata lege a firii:SUFERINTA NICIODATA NUI VA INSEMNA TEMELIA CONSTRUCTIEI FERICIRII ALTCUIVA1OBOSEALA INSEAMNA SI LOVIRE SUFLETEASCA, DIN CE IN CE MAI DES INTALNITA!REGASIREA DE SINE INSEAMNA RETRAGERE INTR-UN COLT AL UNIVERSULUI, UNDE SE AFLA, DOAR UMARULUI CONSOARTEI!ODIHNA SI REGASIREA SUFLETEASCA ESTE UN EXERCITIU PERMANENT AL ENERGIEI DE CARE OMUL ARE NEVOIE IN LUPTA SA DE SUPRAVIETUIRE!Sunay dur, dar din pacate, adevarat!Nici macar gradatia, ori meritele nu sclipesc in regasirea linistii umane!

    RăspundețiȘtergere
  4. DRAGA DLE COLEG, sunteti apreciat de extrem de multi oameni!Oameni, ca si dv!Sunteti om, deci e nevoie de odihna!Alaturi de cei dragi, de sufletulb in care se afla esenta vietii personale, si profesionale!N-O FI TIMPUL OARE?NICI BANII, NICIO MESERIE MAI IMPLINITA NU REDA OMULUI DORINTA DE AJUTOR A SEMENILOR, DECAT ODIHNA SI APROPIEREA DE CEI MAI DRAGI NOUA, DEALTFEL, FIIND MOTIVATIA INSUFLETITA PT CARE OMUL ISI ARE ROSTUL IN ACEASTA LUME!CUM ZICEAM:"VREME TRECE, VREME VINE, TOATE-S VECHI SI NOUA TOATE,........."#

    RăspundețiȘtergere
  5. DUMNEZEU S-O IERTE PE MADALINA MANOLE!IN CURAND SE VA INTALNI CUI BUNUL DUMNEZEU, DE LA CARE, PROBABIL, VBA AFLA SI ACEASTA STEA, RASPUNSUL LA CEEA CE A DETERMINAT-O SA PLECE DINTRE NOI!Inca un motiv ca e buna odihna, mai ales pt acei care lupta pt a-i ajuta pe altii!AVETI O ARMATA PUTERNICA DE SPECIALISTI, CARE STIU CE TREBUIE SA FACA!DECXI,NEUITAND CA OAMENII SUNT "MUSTI DE-O ZI", IN IMENSUL UNIVERS, INCERCATI SA INTELEGETI CA UN MINICONCEDIU ESTE UN EXTREM DE BENEFIC MEDICAMENT AL ACUMULARII ENERGIEI NEGATIVE, DELOC BENEFIC PERSONALITATII OMULUI, DAR SI SOCIETATII!

    RăspundețiȘtergere
  6. Corectez:acumularii energiei pozitive, absolut benefica personalitatii omului, dar mai ales societatii!

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunteti apreciat de mula lume pentru ceea ce faceti... bafta in continuare

    RăspundețiȘtergere
  8. eu personal am o alta problema si anume :
    Daca eu in anul 2006 am facut un masterat de 2 ani specializarea Banci si asigurari, iar acum , mai bine zis vara asta , am terminat si am luat licenta la o facultate specializarea management cu o durata de 3 ani .
    Intrebarea mea ar fi :
    Eu in situatia de fata mai trebuie sa fac un alt masterat continuare la facultatea terminata anul acesta mai bine zis acum 3 zile.
    Va multumesc si astept un raspuns avizat la adresa de maill : ciunguantoanetacristina@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere

Postări populare