2 iul. 2010

Şi nouă ne pasă

Sindicatul Liber din Învăţământ Maramreş şi-a propus să se alăture eforturilor naţionale de ajutorare a celor năpăstuiţi în urma inundaţiilor.

În acest sens SLÎ Maramureş demarează, în peroada 5-12 iulie a.c., o campanie socială de strângere de ajutoare umanitare pentru persoanele afectate de urgia apelor.

Componenta de responsabilitate socială este o preocupare prioritară a SLÎ Maramureş. Avem, în acest moment, atât resursele cât şi experienţa necesară pentru a face bine. De aceea am decis, împreună cu membrii BO, să le aducem un zâmbet familiilor de dascăli din Dorohoi pentru care vacanţa de vară nu este un prilej de bucurie.

Facem un apel către angajaţii din învăţământ, şi nu numai, să ni se alăture în pregătirea unui transport pentru sinistraţii din nordul Moldovei.

Cei care vor să ofere un ajutor semenilor noştri pot să doneze alimente nealterabile (ulei, zahăr, conserve, apă îmbuteliată) îmbrăcăminte, încălţăminte, jucării, materiale de igienă (detergenţi, săpun, şampon, pastă de dinţi, periuţe de dinţi, etc.), cărţi, pături sau alte produse de uz casnic.

Centrul de colectare va funcţiona zilnic între orele 9-15 la sediul sindicatului, str. Progresului, nr. 43 (în curtea liceului Anghel Saligny).

Cei interesaţi pot apela la numerele de telefon: 0262-211857; 0747-112231;

0749/112202; 0749/112206;

Preşedinte,

Liviu Marian POP

Document word click aici

3 comentarii:

  1. BRAVO! DATI DOVADA DE UMANISM, DE SOLIDARITATE SI CA SUNTETI ADEVARATI CRESTINI.ASTA N-O SA-I IMPRESIONEZE CU NIMIC PE CEI CE VOR SA DISTRUGA ACEASTA TARA, DAR CEEA CE VA RAMANE IN SUFLETUL OAMENILOR VA FI CEVA PROFUND.FELICITARI SI LUPTETI TOT ASA PENTRU A-I DA JOS PE NEMERNICII DE GOLANI CE NE CONDUC.

    RăspundețiȘtergere
  2. De cand m-am intors, l-am tot intrebat pe sot, daca pot sa dau:aia, aia,....Mi-a spus:
    -Ce doresti!CXUM VREI TU!dACA SE MAI POT LUMINA LA FATA, MACAR UN PIC, E BINE!

    RăspundețiȘtergere
  3. NE PREGATIM CU CE PUTEM SA -I AJUTAM SI NOI PE SEMENII NOSTRI!CUM PUTEM LUA LEGATURA CU DASCALII DIN DOROHOI, IN VEDEREA INCHEIERII UNUI PARTENERIAT DE VIITOR, SUB DEVIZA "NU DOAR ACUM, CI PENTRU TOTDEAUNA, NE PASA DE COPIII NOSTRI, DE SOARTA NOASTRA!"?

    RăspundețiȘtergere

Postări populare