20 dec. 2010

Revelionul bunului simt

SINDICATUL LIBER DIN ÎNVĂŢĂMÂNT MARAMUREŞ, str. PROGRESULUI nr. 46, 430291, O. P. 1 ; C. P. 200 interior TEL/FAX:0262-211857; FAX:0362-810508; TEL:0747-112231, www.slimm.ro, email: slimm_mm@yahoo.com In atentia membrilor de sindicat Prin prezenta va supunem atentiei un proiect pe care va solicitam sa-l faceti cunoscut membrilor de sindicat care doresc sa participe.
1. DENUMIRE PROIECT: « 2011 - REVELIONUL BUNULUI SIMT » « REVELION ART TRADITION – REVELIONUL TUTUROR »
2. ORGANIZATORI : SC ART TRADITION SRL
3. PARTENERI : SLIMM, SANITAS, Directia Judeteana pentru Tineret si Sport Maramures, Asociatia de Tineret AM FOST S-OM FI din Ieud
4. LOC DE DESFASURARE : Municipiul Baia Mare, judetul Maramures
5. LOCATIA : Sala Sporturilor
6. DATA: 31.12.2010-01.01.2010
7. SCOPUL PROIECTULUI : Asigurarea unui cadru festiv la cumpana dintre ani la care sa participe cat mai multi maramureseni.
8. OBIECTIVE: - organizarea unor activitati cultural – artistice si recreative pentru petrecerea noptii dintre ani - deconectarea participantilor de la problemele zilnice si intrarea in noul an mai relaxati - implicarea organizatiior sindicale in activitati si actiuni care permit socializarea si cunoastrea intre oameni
BENEFICIARI : Aproximativ 2500 de persoane din judetul Maramures.
9. MOTIVATIA: Consideram ca acest proiect este binevenit deoarece el poate oferi participantilor un moment de relaxare la cumpana dintre ani. Deasemenea, prin implicarea organizatiilor sindicale, acestea pot face dovada ca sunt alaturi de membrii de sindicat in momente in care nu li se cere NIMIC, ci din contra, se ofera posibilitatea petrecerii unui eveniment important din viata fiecaruia, impreuna cu cei care apara destinele lor in aceasta perioada. In conditiile in care alte comunitati locale inventeaza evenimente si manifestari doar pentru cei care–i conduc, ar fi nedrept ca noi baimarenii, maramuresenii in general, care ne place sa ne adunam de sarbatori din toate colturile lumii si stim sa fim impreuna si la bine si la greu, sa nu avem posibilitatea unui astfel de eveniment. Programul pe care il propunem pentru acest an este unul care sa asigure o reintrare in circuitul municipalitatii a unui astfel de proiect, iar pe viitor, impreuna cu administratia locala si judeteana, sa gasim solutii pentru permanentizarea acestui eveniment.
10. REZUMATUL PROIECTULUI Realizarea acestui eveniment in cadrul comunitatii baimarene presupune derularea unor activitati care au ca scop final petrecerea REVELIONULUI intr-un cadru larg, accesibil din punct de vedere financiar pentru aproape toate categoriile sociale. In cadrul acestui proiect participantii vor intra in locatia de desfasurare pe baza unui tichet care le va da posibilitatea sa ia parte la toate activitatile din noaptea de REVELION: program artistic, masa festiva, tombola, karaoke, concursuri de dans, etc. Subliniem faptul ca prin implicarea organizatilor sindicale pretul tichetului de intrare va fi subventionat si in consecinta mult mai accesibil (spunem noi cel mai accesibil) pentru cei care doresc sa participe la “REVELIONUL BUNULUI SIMT”.
Programul artistic va fi astfel conceput incat sa acopere o gama cat mai larga de stiluri muzicale si interpretative. In cadrul programului se vor regasi stiluri precum: pop/dance, usoara, cafe concert si bininteles nelipsita muzica populara si de petrecere. (vezi lista cu invitatii care au confirmat pana in prezent) Meniul propus este de asemenea conceput sa satisfaca toate poftele participantilor. Ne propunem ca in cadrul acestui eveniment sa cuprindem cateva activitati care se vor desfasura inafara salii pentru a da posibilitatea participantilor sa se mai si racoreasca dupa reprizele de dans si cantec. In acest sens am dori amenajarea unui spatiu in care sa se prepare un vitel la protap si sa se serveasca vin fiert. Desigur ca pe tot parcursul noptii vom avea doua ecrane mari de proiectie pentru a tine lumea la curent cu ce se petrece in cele doua locatii, iar la compana dintre ani, nelipsitul foc de artificii si/sau lasere.
11. MEDIATIZAREA PROIECTULUI Proectul si manifestarile in sine sunt deja si vor fi mediatizate in mass-media locala, cu anunturi si spoturi publicitare ce mentioneaza atat partenerii cat si finantatorii. PROPUNERE MENIU/persoana Gustare rece, Gustare calda, Fel de baza, Sarmale, Fructe, 100 g tuica, 100 g lichior, 0.5 l vin, 0.25 l suc, 0.5 l apa, 0.5 l bere, 150 g cafea. PROPUNERE PROGRAM DIVERTISMENT: 1. Trupa de cover-uri – live, melodii din repertoriul international; CORTEZ –de la Bucuresti, foarte cunoscuta ca trupa de cover-uri; canta in fiecare duminica la Super Bingo Metropolis de pe Antena 1. 2. Recitaluri Live de muzica populara cu artisti cunoscuti din Maramures; Cel mai probabil Ancuta Anghel, Valer Foris, Nastacuta Iuga, Fane Florian, cu formatiile; Posibil si program de dansuri cu Ansamblul Transilvania. 3. DJ – mixaje cu muzica pe gustul tuturor; 4. Divertisment/bancuri – cel mai probabil Sorin Tanase  

PRET - 95 lei / persoana

Persoanele interesate rugam a se adresa pentru detalii/rezervari/inscrieri/plata la sediul SLIMM, persoana de contact: Alin-Doru MAIDAN 0755-774445.
Va multumim

Nr crt Formatie/Artist Repertoriu Durata recital (min) Ora inceperii 1. CORTEZ Pop/Rock COVER 45 20:00 2. DAN DANIEL & OVIDIU COSMA BAND Populara de masa / petrecere 40 21:00 3. TITU PERSE & DUMITRU DOBRICAN Cantonete, tango,vals 45 22:00 4. DJ DAN COARDA Dance hits 45 23:00 5. CORTEZ / PEFI Solo tobe 10 23:50 6. CORTEZ Pop/Rock COVER 30 00:05 7. ANCUTA ANGHEL & VASILE BARANI Populara 45 00:40 8. VALER FORIS & DAN VASCUL Populara 35 01:25 9. DJ DAN COARDA Dance hits 35 01:50 10. DAN DANIEL & OVIDIU COSMA BAND Populara de masa / petrecere 35 02:30 11. DJ DAN COARDA & RADU TOLAS Concurs 15 03:10 12. TITU PERSE & DUMITRU DOBRICAN Cantonete, tango,vals 35 03:30 13. CORTEZ Pop/Rock COVER 35 04:10 14. DJ DAN COARDA & RADU TOLAS Tombola 15 04:45 15. ANCUTA ANGHEL & VASILE BARANI Populara/Perinita 45 05:00 16. DJ DAN COARDA & RADU TOLAS Dance hits - 05:45

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare