27 sept. 2011

Incompetenta conducerii MECTS-ului continua

Cu o perseverenta de invidiat, conducerea MECTS, continua bulversarea sistemului de invatamant. Astfel pe site-ul ministerului a fost postat pentru cateva ore INSTRUCTIUNEA 5 de aplicare a LEN. Instructiune in care se face vorbire de organizarea comisiilor de concurs din unitatile de invatmant, cele de contestatii, etc. Adica cum se face angajarea in sistemul de invatamant. Numai ca domnii din minister au uitat ca este o lege care aminteste si de sindicate in ceea ce priveste angajarea in sistem. Acesta pare sa fie un motiv pentru retragerea in viteza de pe site a respectivei instructiuni.
Celelalte motive sunt legate de termenul de 8 octombrie 2011 cand legislatia secundara a LEN trebuie sa apara. Fiind incapabili sa le coordoneze este logica ezitarea acestora.
In acest moment nimeni nu mai stie..avem sau nu instructiunea 5….
Nu inteleg la cine foloseste acest haos...

2 comentarii:

  1. Nimic nu reuseste atat de plenar ca esecul.
    Murphy

    RăspundețiȘtergere
  2. am si eu o mare rugaminte .Sunt angajata ca educatoare fara studii de specialitate cu licenta in pedagogie la Spiru Haret in cadrul fac psihopedagogie.ce as putea face sa mai pot continua activitatea de la anul .Ce studii ar trebui sa fac nimeni nu stie concret aflu fel de fel de pareri dar eu nu stiu ce sa fac sunt din Iasi si lucrez la o grad .de stat va multumesc

    RăspundețiȘtergere

Postări populare