13 nov. 2011

Externalizare servicii de curatenie in Baia Mare

Una dintre intentiile Primariei Baia Mare a fost aceea de a externaliza o parte dintre serviciile prestate de personalul nedidactic.
Marti 15 noiembrie 2011 la ora 17.00 la Centrul Milenium din Baia Mare are loc intalnirea Primarului Municipiului Baia Mare, domnul Catalin Chereches, cu personalul nedidactic din BAIA MARE.
Vineri am avut o intalnire cu domnul primar si am cazut de acord cu domnul Primar ca in ceea ce priveste unitatile scolare din Baia Mare sa se faca urmatoarele lucruri:
a) Primaria sa asigura paza si securitatea tuturor unitatilor scolare cu firma de specializata (nu sunt afectate unitatile care au angajati paznici);
b) Primaria sa asigure prin firma specializata intretinerea curtilor, terenrilor de sport, spatiilor de joaca a tuturor unitatilor scolare din municipiul Baia Mare;
c) Primaria sa asigure materiale pentru intretinere, tinuta standart pentru serviciu a personalului nedidactic, etc la nivelul tuturor unitatilor scolare din Baia Mare.
d) Primaria cauta solutii pentru decontarea navetei personalului nedidactic precum si a abonamentului pe mijloacele de transport a intregului personal din Baia Mare.
Alte detalii in cadrul acestei intalniri.
Detalii suplimentare Oros Petrica responsabil nedidactic 0749112200

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare