16 mai 2012

16 mai 2012 Conferinta de presa sediu MECTS

Azi,16 mai 2012,  voi sustine o conferinta de presa la sediul MECTS.
Ora la care se va desfasura o voi comunica in cel mai scurt timp posibil.
Multumesc pentru intelegere

24 de comentarii:

  1. Poate ar fi util sa ne spuneti mai multe despre metodologiile care nu au fost elaborate inca. Spre exemplu, cele pentru ocupare a functiilor de director, pentru functioare C.A...
    V-am urmarit activitatea si am inteles ca sunteti pentru depolitizarea scolilor. Acum ar fi util sa faceti ceva in directia aceasta. Ne punem mari sperante in dvs.

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitări ! Sper să ne reprezentaţi interesele şi în calitate de reprezentant al guvernului.
    Numai bine !

    RăspundețiȘtergere
  3. Indiferent de durata sederii tale acolo , noi te sustinem si credem in tine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sper sa convingeti prin ceea ce spuneti.

    RăspundețiȘtergere
  5. Domnule Pop,
    Pana nu veti scapa de toate portocalele cu creierul spalat de prin minister, ISJ, si alte comisii, nu va fi liniste la MEC. Unii inca isi fac aranjamentele cu gradatiile de merit. Ce cauta oare funeriu la comisia de etica?...el care nu are diploma de bac? AFARA cu toate slugile portocalii!
    Am incredere in dvs, ca ne veti reprezenta cu adevarat, interesele noastre, ale celor din preuniversitar.
    Va doresc succes!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe mine ma intereseaza ca fiecare inspector, director, profesor, indiferent de culoarea politica sau de apartenenta sindicala, sa-si faca datoria. Schimbarile persoanelor cu functii de conducere vor fi facute doar daca este nevoie si pe criterii de competenta profesionala.

      Ștergere
  6. Succes in tot ceea ce veti realiza!

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitări, domnule Pop! V-am văzut la multe mitinguri sau acțiuni ale F.S.L.I și știu că sunteți o persoană foarte activă și de cuvânt. Sper să aveți puterea să faceți ceea ce trebuie pentru noi. Știu că sunteți o persoană foarte bine informată și care cunoaște toate problemele cu care se confruntă dascălii. Spor la lucru!
    Ramona, S.I.P.A. Muntenia

    RăspundețiȘtergere
  8. Domnule Pop , ne bazam pe tine ,ca o sa faci sa fie bine la bacalaureat ,anul trecut s-au sincis 4 copii , sper ca anul acesta nu va mai fi cazul . Multumim.

    RăspundețiȘtergere
  9. Domnul Funeriu , foarte ironic numele, va trebui sa aibe pe constiinta 4 suflete pe unul dintre copii il cunosteam si era un elev foarte bun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Stimate domnule ministru as dori sa va intreb cand veti debloca posturile de asistent si sef lucrari in învăţământul superior ?

    RăspundețiȘtergere
  11. Felicitari pentru functie, poate ramane asa.

    RăspundețiȘtergere
  12. Felicitari Liviu pt noua functie! Sa ai parte de o munca salasluita de sustinere, intelegere si fara piedici!
    Salutari si sotiei, d-nei Adriana, fosta mea profesoara de franceza!
    Lucian, Viseu de Sus, profesor de educatie fizica la Iasi...fratele lui Gabriel Muj, fostul dvs elev;)

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna ziua si..FELICITARI!Speram sa ramaneti acelasi om deosebit si sa ne clarificati starea in care se afla invatamantul romanesc.Inca o data vin cu marea rugaminte de a ne ajuta si pe noi,titularii,in problema pretransferului,etapa ce nu se mai regaseste in metodologii.Succes !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incerc sa fac tpt ceea ce este necesar pentru a rezolva problemele existente in sistemul de invatamant romanesc. Va multumesc pentru propuneri, sugestii si pentru incredere.

      Ștergere
  14. Buna ziua, domnule ministru!
    DOMNUL FUNERIU A DAT UN ORDIN PRIN CARE LICEELE PEDAGOGICE SE VOR DESFIINTA DE LA ANUL! Reparati aceasta nedreptate, domnule ministru, in numele unei datorii de onoare fata de ceea ce au reprezentat aceste licee pentru ridicarea tarii.Nu sunt cuvinte mari, sunt lucruri adevarate si vin dintr-o suferinta reala! Nu lasati invatamantul pedagogic sa moara! Aveti nevoie de noi! Cu respect, profesor EUGENIA DRISCU, SCOALA NORMALA "VASILE LUPU", IASI

    RăspundețiȘtergere
  15. In primul rand va urez succes deplin in aceasta perioada la conducerea ministerului, desi as dori sa ramaneti in MECTS macar pe functia de secretar de stat!Spun aceasta deoarece sunteti cel care cunoaste destul de bine sistemul,dar care si umanizeaza acest sistem, ceea ce ar fi benefic pentru toti actorii din sistem! Pe langa urgentele amintite, trebuie amintit si acel program EDUSAL care loveste in sindicate! Sunt foarte multe problme in sistem pe care le cunoasteti si despre care am scris fiecare dintre noi! Multumiri pentru inscrierea pe blogul Constantin Nicolaescu!

    RăspundețiȘtergere
  16. Intotdeauna mi-am facut datoria acolo unde am fost ales si unde am fost numit. Voi ramane in MECTS cat timp va fi nevoie de mine. Sper ca dv sa sprijiniti actiunile noastre si sa incercati, la randul dv, sa va faceti datoria. Doar impreuna putem sa rezolvam problemele din sistemul de invatamant romanesc.

    RăspundețiȘtergere
  17. Cerbu Mihaita,com Stanisesti ,jud Bacau08.06.2012, 18:13

    Domnule ministru,
    M-am adresat dumneavoastra pe 14 mai 2012,cu o petitie prin care ceream sa mi se aprobe trecerea pe o catedra ramasa libera prin iesirea la pensie a unui coleg,incepand cu 1 sept 2012.In cadrul comunei este o singura scoala cu personalitate juridica Scoala "George Apostu" din Stanisesti,judetul Bacau.Eu lucrez la Scoala Slobozia nr 1,comuna Stanisesti si fac naveta de la Stanisesti,unde am locuinta,la Slobozia.Si fac naveta de peste 30 ani.Consiliul de administratie ,care este portocaliu,nu mi a aprobat trecerea pe catedra de la Stanisesti si nici nu a motivat refuzul in vreun fel.Acum,dupa aparitia OUG 21/30.05.2012,vad ca iar trebuie sa ajung la conducerea scolii Stanisesti,al cerei director este condamnat la 2 ani inchisoare pentru fraudarea bacalaureatului de la Podu Turcului din 2010 si inca mai este tinut pe functia de director.Mentionez ca sunt profesor de matematica, titular,fara sa fi avut abateri in cei peste 40 ani de servici,in comuna nu mai este alt cadru didactic titular care sa vrea postul,dar nu sunt "portocaliu",sunt la USL(mai precis consilier comunal din partea PC).Mai am 4 ani pana la pensie si as vrea sa scap, sa nu mai fac naveta.Ajutati-ma in vreun fel ,ca ciuma portocale este puternica ,inca,in teritoriu!Dati ordin sa fie schimbat directorul condamnat pentru luare de mita(sentinta data in 29 feb 2012 la Tribunalul Bacau).

    RăspundețiȘtergere
  18. De ce nu mi rtaspundeti domnule Liviu Marian Pop?

    RăspundețiȘtergere
  19. Dl Liviu Pop cum a ramas cu situatia diplomelor neeliberate de Universitatea Spiru Haret, sunt absolventa 2009 si e un cosmar ca tot asteptam in zadar, am invatat 5 ani si nu pot profesa,cine ne poate rezolva si cazurile noastre,oare exista cineva ???

    RăspundețiȘtergere
  20. domnu cerbu spune si striga in gura mare ca este drept, dar cere ajutor USL pt ca face parte din USL pt rezolvarea problemelor sale. uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat

    RăspundețiȘtergere

Postări populare