2 iul. 2012

Supărarea domnului Președinte Traian Băsescu este întâmplătoare?

Faptul că, în foarte scurt timp, după ce am declarat că poate este nevoie de verificarea diplomei sale de master, Președintele României a ieșit cu declarații pe această temă, ca și cum aceasta ar fi prioritatea României în acest moment, dovedește că există unele semne de întrebare.
Citind în CV-ul domniei sale, constatăm că:
În 1995 a absolvit Cursurile Avansate de Management în Industria Transportului Maritim ale Academiei Norvegiene, ca bursier al acestui stat

• 1992–1996 a fost Deputat în Parlamentul României
 
Înseamnă că în 1995 a fost prezent în două locuri timp de 3 luni( am înțeles că atât a durat acest curs).
Mai înseamnă și că, timp de trei luni, a primit bani atât de la statul norvegian, cât și de la Parlamentul României.
Dar oare a putut să fie prezent, în cele 3 luni, și la Academia Norvegiană, și în Parmentul României?
Recunosc faptul că m-a surprins reacția rapidă  a președintelui. Ramâne să așteptăm răspunsul președintelui și la această întrebare.
Nu-i așa că este interesant și acest articol?
  http://www.evz.ro/detalii/stiri/basescu-si-a-cautat-inlocuitor-in-norvegia-467388.html

38 de comentarii:

  1. tot incerci sa dregi busuiocul!si usor ...usor ne dovedesti ca faci parte din aceeasi tagma de ministri ai educatiei slab pregatiti!ca sa nu mai vorbim de limbajul rigid si vocabularul saracacios pe care-l afisati in aparitiile tv. ,ati terminat cumva facultatea de matematica la SH de nu ati fost in stare sa rezolvati subiectele de la evaluarea nationala...? luati in seama toate vorbele pe care le arunca unii si ascultati de ce va transmite Ponta...mai bine ai da un ordin prin care decontarea navetei sa se faca obligatoriu sa nu mai fie nevoie de zeci de procese... si sa mai faceti si ceva referitor la legea 221/2008 caci daca nu acum! atunci cand? pe blog sunteti zmeu ,iar la tv.mielusel...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. foarte frumos comentariu//felicitari!!!

      Ștergere
    2. ...daca naveta este problema dvs. referiti-va strict la ea, nu aruncati aiurea... nu e simplu lucru sa fi cadru didactic... apoi ministru... semnez si eu ca Anonim... tot respectul pentru curajul fostului DOMN MINISTRU...

      Ștergere
    3. Decideti-va: ori tu ori tu ori dumneavoastra:) Probabil asa si primarul d-voastra e indecis, sa le dau naveta, sa nu le-o dau...

      Ștergere
    4. serios!!!care cadru didactic? e doar un lider de sindicat degrevat de ore si cu o indemnizatie de 3000 euro pe luna ,tu (Anonim02.07.2012, 22:17 )poate iei suma asta intr-un an...,daca nu a putut rezolva problemele importante cu care ne confruntam din postura de ministru al educatiei cum le va mai putea rezolva din postura de lider de sindicat...daca Boc era considerat marioneta lui Basescu ,dvs.sigur sunteti marioneta lui Ponta!!! insa e bine ca ati mai scos din faliment sindicatele prin reintroducerea cotizatiei pe statul de plata caci de cotizat va mai cotizam in proportie de max.50-60 %,spor la papat banii cotizantilor ca de treaba va apucati din 2016.

      Ștergere
  2. Îți irosești energia aiurea cu diversiuni, într-o barca care se scufunda , orice problema de imagine ar avea Băsescu nu spală rușinea lui Ponta. Ieftin... păcat de tine... promiteai

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care rusine !? Aceea de a da foc la 32 de nave, cumva ? Sau de desfiinta spitale si de a asasina batrani ? De a distruge invatamantul ?
      Hai, pasi pe covoras cu pedeleii de aici!

      Ștergere
  3. Noi suntem doborati din ce in ce mai mult de probleme carora le asteptam rezolvarea cu sufletul la gura, speram sa faceti ceva sa ne fie un pic mai bine si cand colo asistam la circul "Care a plagiat mai mult", "Care e mai doctor decat altul", sau "Care a venit fara pachetel la gradinita". Inteleg ca sunteti provocati, dar raspunzand provocarilor, chiar cadeti in ridicol si nu mai vedeti problemele reale, spre marea satisfactie a provocatorilor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Actiune in justifie pentru neexecutarea hotararilor definitive , amenda si despagubiri zilnice

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest aspect este clarificat de catre LEN si de instructiunea MECTS. ADICA NAVETA ESTE OBLIGATORIU A FI DECONTATA DE CATRE CONSILIU LOCAL. Daca nu se face nu este alta cale decat instanta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce ne facem insa, in cazul in care ramane la bunul plac al directorului, care nici macar nu prezinta Cererea in cadrul Consiliului de Administratie?Vorbim despre Consiliul Local?

      Ștergere
  6. In scurtul timp cat ati fost ministru al educatiei ati facut, printre altele, un lucru important, foarte important, si anume ati reintrodus etapele de pretransfer si detasare. Cred ca toate cadrele didactice va felicita pentru acest demers si eu, de asemenea.
    Dar nu pot sa nu va adresez o intrebare: nu s-a putut face nimic in ce priveste obligativitatea ca scolile sa aiba cod fiscal propriu? Cunoasteti cazul scolii de la Salsig, unde primarul face abuz de putere (primar PNL)si nici macar n-a intrunit consiliul local pentru a discuta acest aspect (cel al acordarii calitatii de ordonator tertiar de credite scolii, asa cum prevede LEN). Cand erati lider sindical ne-ati spus ca raportul intocmit de cadrele didactice de la Salsig se afla pe masa ministrului educatiei si ca sta in puterea lui sa rezolve problema. Oare acel raport nu se mai afla pe masa ministrului educatiei sau l-o fi luat Funeriu cu el, cand a plecat, sa-l tina de amintire?
    Concluzia noastra este ca sunteti in aceeasi barca cu primarul pnl-ist din Salsig, cu toate ca am avut incredere in dvs.
    Poate din curiozitate veti urmariti evolutia problemelor de la scoala din Salsig si veti vedea ravagiile pe care domnul primar, care are puterea de partea lui acum, le va face in randul cadrelor didactice. Unul dintre acestea a si inceput, urmeaza altele.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu-mi bat capul cu supararea citatului ... Cred ca ar trebui ignorat.... Sunt suficient de suparata pt ca mereu am numai obligatii si drepturi deloc. ( Ma refer la tonele de hartii pe care tb sa le concep si sa le printez , la zecile de comisii,la cursurile posdru la care sunt obligata sa particip din timpul meu liber, la CNP-ul meu prelucrat in tot felul de proiecte, cu niste formatori obscuri-experti care ma avertizeaza ca tre sa-mi platesc cafeaua si care dupa 2 ani nu-mi dau o adeverinta de participare- platita si aia din banii mei, anticipat, la timpul meu liber si la banii tot mai putini). Pt ce? Cine mai are nevoie de invatamant? Cine mai are nevoie de valori?Cine imi da timpul petrecut in tot felul de prostii nascocite peste noapte de " experti"?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corecttttttttt

      Tonele de hartii tembele pe care trebuie sa le completam, cursurile ridicole la care merg toti profesorii si la care aud aceleasi si aceleasi aberatii prezentate drept "noutati". Mi-e scarba.

      Ștergere
  8. Ce fac "conducatorii"nostri?Se acuza unii pe altii si au uitat pentru ce au ajuns acolo.Cand au de gand sa faca ceva pentru a scoate tara din mocirla?Ei isi permit sa cheltuiasca un salariu de profesor intr-o zi,iar noi numaram banii sa ne ajunga pana la salariul urmator.Cand am scapat de Ceausescu ,am avut mari sperante,acum sunt cu lacrimi in ochi si spun in fiecare zi ca nu mai pot.Si este adevarat:NU MAI POT!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ne-ati promis ca luni ne luminati si pe noi, cu privire la structura subiectelor pentru examenul de titularizare..De ce la alte examene, exista variante care pot fi rezolvate in cursul anilor, si la titularizare nu exista o transparenta cu privire la acest subiect tabu? Stam sa citim ca tampii zeci de carti din bibliografie, pentru ca sa fim seriosi, manualele scolare sunt degeaba, nu iti pica un singur subiect din ele..si pe deasupra nu gasim nici zecile de carti enumerate in bibliografie pe piata sa le cumparam din banii proprii..
    In loc sa clarificati si sa simplificati, mai mult induceti lumea in eroare, si faceti un talmes balmes din orice examen, de care depinde viitorul nostru.

    RăspundețiȘtergere
  10. Dom' prezident, nu mai insistati atat de penibil, Legea Analfabetizarii este de un cretinism desavarsit si va merge, bucata ct bucata, la gunoi.

    Noroc ca nu a apucat sa faca foarte mult rau. Ocupati-va de petroliere de 306 m si lasati legea educatiei pe mana intelectualilor!

    RăspundețiȘtergere
  11. Probabil domn Basescu poate fi prezent in doua locuri deodata asa cum unii profi universitari sunt prezenti la patru universitati in acelasi timp sau cum in prezent un popa poate fi si la slujba si la ore in acelasi timp. O fi extraterestii acesti oameni sau in jurul lor graviteaza numai papagali ? Marea problema ar fi sa ne explice ce a facut domn presedinte cu atatia bani luati cu imprumut ? Cum a reusit " performanta" ?

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu nu vreau sa ne mai reprezinti ca lider de sindicat.Nu reprezinti breasla.Nu esti la un nivel intelectual care sa ne faca cinste.Ai prins ciolanul si ai luat-o razna.La MECTS trebuie sa lucreze oameni de marca,tu nu esti decat Dinu Paturica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa incerc sa ghicesc: USH ?

      Ștergere
    2. Ce usor e sa treci in extrema cealalta daca nu iti vezi sacii in caruta la urgenta! Da, tipic USH!Nu se putea sa nu aiba si invatamantul ciurucurile sale si neamuri pdl-iste...
      Dar ca omul asta a dus doua ministere in acelasi timp te-ai gandit? Nici nu-ti pasa, tie sa-ti fie bine!

      Ștergere
  13. Daca in scurtul timp cat ati fost ministru al MECTS nu ati putut face nimic pentru absolventii USH, ce ne puteti spune ca lider de sindicat, care am certitudinea ca aveti multi sindicalisti absolventi ai USH inscrisi in FSLI, cum aparati interesele acestor membrii platitori de cotizatie, unii poate de mult timp?
    Nu am cunostinta ca vreunul din sindicatele din invatamant sa fi ridicat vreodata problema noastra la MECTS si USH.
    Acum aveti suficiente semnale de la "prostime" ca nerecunoasterea diplomei de la USH este o problema la nivel national si oamenii asteapta sa actionati ca atare, macar de pe pozitia liderului de sindicat FSLI ce va aflati si care se presupune ca aparati drepturile membrilor de sindicat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa ca acum a venit d-na Andronescu, probabil Pop nu a fost lasat sa faca ceva pentru absolventii USH. Se stia ca va veni Andronescu si din moment ce dumneaei a inceput spectacolul e normal sa organizeze si finalul.Ramane de vazut daca va incerca sa mai repare din prostiile facute pana acum.

      Ștergere
  14. Ati inceput mandatul dvs. cu rezolvarea unor proleme care asteptau demult rezolvarea,probleme care le vizeaza direct pe cadrele didactice.Pacat ca nu ati reusit sa ramaneti pana la sfarsit aproape de cei care va sunt colegi si ati ales sa intrati in jocul politic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule Liviu Marian Pop
      Voi fi scurt (pe cat posibil)>
      1. Actiunile domnului presedinte au devenit, de mult timp, PUERILE, CARAGHIOASE. Treaba asta cu plagiatele arata o disperare in gasirea unor modalitati de atac. Nu mai are arme, chiar daca s-a inconjurat de inarmati. Dar, cel mai grav este ca nu mai are NICI o CREDIBILITATE ! Punct.
      2. Desi au fost cateva momente (finale) de balbaieli mai mult sau mai putin politice, este de remarcat ATITUDINEA pe care ati adoptat-o ca ministru interimar al Educatiei, o atitudine deschisa, cu dorinta sincera de a indrepta ceva din HAOSUL generat de guvernarea anterioara (chiar guvernarile anterioare, unde-si gaseste locul si d-na Andronescu). Pentru aceasta ATITUDINE, va felicit ! Ati reusit putine lucruri intr-un timp atat de scurt, dar macar au fost importante. Au mai ramas insa peste 99% de GUNOAIE legislative, metodologice, etc., care fac viata cadrelor didactice un CALVAR. S-a trezit si presa (incredibil!) si au recunoscut RAZBOIUL dus de presedinte cu profesorii din preuniversitar, intentia vadita a regimului de a DISTRUGE tot ce tine de scoala romaneasca: elevi, parinti, profesori. Si au facut MULTE, MULT PREA MULTE LUCRURI RELE, INFINIT de RELE! De aceea, ne-am pus toate sperantele in dvs., fiind SINGURUL MINISTRU (chiar fara doctorate) care cunoaste bine realitatile din preuniversitar, domeniul cel mai mare si cel mai lovit! Pentru ca PDL-ul a CAZUT (si NU se va mai ridica curand) din 2 motive: slugarnicia fata de cel ce se afla permanent in dusmanie cu propriul popor si atacul marsav la adresa invatamantului! Ar trebui sa ia aminte toti politicienii de IMENSA PUTERE POLITICA a celor din INVATAMANT, cei ce FORMEAZA AN DE AN, noi generatii de VOTANTI!. Problemele NU s-au rezolvat, sunt in continuare GRAVE: ABeranta "Lege" a Calitatii, aberanta Lege a Invatamantului, miile de metodologii, Ordine, etc. la fel de ABERANTE care pur si simplu BLOCHEAZA invatamantul si DISTRUGE resursa umana! Ce se va intampla in continuare ? De ce va este atat de draga prostia aia numita infatuos "lege" a calitatii? Ce a adus bun? NIMIC! Nici 1 miligram de Calitate, doar TONE de hartii INUTILE! Si STRESS. Si DUSMANIE "colegiala". Si RISIPA inimaginabila de fonduri. Calitate? ZERO!
      Speram ca veti avea posibilitatea de a sfatui macar pe noul ministru despre CARE SUNT PROBLEMELE PRESANTE din Preuniversitar! Si CE ar trebui facut URGENT!
      -- Asteptam raspuns --
      Anonimul de Romania

      Ștergere
  15. In asa "mocirla" nu poti sa iesi fara pata, fie ea si inventata. Putere de munca,domnule Pop si mai ales multa, multa rabdare...in "valtoarea"politicii.

    RăspundețiȘtergere
  16. Stimate coleg,am tot căutat şi nu am găsit nici un manual ,nici o culegere şi nici o problemă,fie ea şi elementară,la care DOMNUL MINISTRU să fie autor.Am analizat pentru aceasta revistele de specialitate :Gazeta matematică,Revista matematică de Timişoara,Alpha,Pitagora,Recreaţii matematice,Sinus,Revista de matematică de Galaţi.....,reviste la care public,iar la unele din ele sunt în colectivul de redacţie.Am o întrebare:- Cum v-au descoperit?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stimate "coleg" (mi-e rusine de mine insumi cu asemenea colegi): publicarea de probleme, carti, culegeri, manuale, cursuri, etc., NU REPREZINTA sarcina unui profesor din preuniversitar. NU poate fi un criteriu de apreciere sau dezapreciere! Boala voastra de a va "bate" in publicatii, seminarii,comunicari stiintifice, etc. vine din invatamantul UNIVERSITAR. In NICI UN CAZ, un profesor din preuniversitar sa nu-si neglijeze elevii si clasele pentru studii, cercetari, publicatii! NU E TREABA LUI! Pai, daca toata bibliografia o concep profesorii de liceu, CE MAI FAC UNIVERSITARII ? La cele 4 ore norma/saptamana si salarii de 6000-7000 de lei, vreti sa se sinucida de plictiseala? Concluzia este simpla: LASATI profesorii din preuniversitar sa-si faca meseria lor, NU PE A ALTORA! Asa ca, "stimate" coleg, in loc sa analizati toate acele vrafuri de reviste, publicatii, etc., mai bine analizati-va rezultatele propriilor elevi, (daca sunteti din preuniversitar). Daca nu, atunci mai bine vedeti-va de treaba!

      Ștergere
  17. ESTI DEPLASAT RAU nene draga !dus cu pluta bine de tot!fara sa mai vorbim de faptul ca nici nu stii bine sa scrii!

    RăspundețiȘtergere
  18. Unele persoane din tara asta pot orice,chiar sa fie prezente simultan in doua locatii la distanta de 2800 km...asa se intampla cand esti "Zeus"...si apoi, de acolo de "sus", ...sa-i suspectezi si chiar sa-i acuzi pe ceilalti de lipsa de corectitudine...!LA NOI CA LA NIMENI!

    RăspundețiȘtergere
  19. Pentru primul anonim de la 13:57
    Esti jalnic si cu multe lacune in tartacuta ta de fixist (ca si altii,de altfel) cand faci referire la USH. Sunt multi absolventi de la alte universitati care n-ar merita sa se numeasca scoliti cu studii superioare, nici decum sa fie in invatamant. Dar ce sa faci? Asta e romanul: cand un frustrat inventeaza ceva, prostimea se ia dula el!
    D-le ministru, multumim pentru ceea ce ati facut pana acum pentru dascali! Succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  20. Dragii mei colegi,semnmatari ai comentariilor de mai sus,oare cand veti intelege ca liderul de sindicat Pop Liviu a fost si este,de fapt, omul "cu doi luntri-n cur"(cum spunea Carol al II-lea),ca el nu v-a reprezentat,nu va reprezinta si nu va va reprezenta interesele,azi fiind in "barca"puterii! Va enervati degeaba,consumati nervi degeaba,va amagiti degeaba! Cautati alte solutii spre a va face ascultati!

    RăspundețiȘtergere
  21. Liviu, lasa politica pentru politicieni. Nu trebuia sa iesi din mandat cu vorbe care nu iti apartin sau fara sa studiezi CV-ul lui TB inainte . Asuma-ti greseala si ocupa-te de lucruri serioase, asa cum de altfel ai inceput. Ai avut timp sa notezi idei despre ce crezi tu ca gandeste Basescu??? De ce nu faci ceva concret? Sa auzim de ceva bun? Pune mana si munceste, Liviu !!!! Prea multe certuri... Am impresia ca voi, cei de la conducere, nu mai munciti,ci doar va certati. In fiecare zi nimic constructiv... Doar schimbari, plagiat, vorbe grele...Rusine!!! Te-ai gandit ce zic colegii tai, sindicalisti, despre ceea ce ai facut in ultima saptamana? Dar, tu, daca erai Liviu Pop de la FSLI ce ai fi spus despre Liviu Pop Ministu de la MECTS? Atentie: electoratul va va sanctiona dur, insa...

    RăspundețiȘtergere
  22. Nu stiu cati realizeaza ca circul ieftin oferit de catre putere si opozitie nu mai capteaza atentia ca in trecut. Ce-mi pasa mie de Ponta sau de Basescu???? ...sau de multi altii care nu traiesc dintr-un salariu de bugetar cum traiesc eu si care-si vor duce zilele linistiti traind din afacerile demarate odata cu intrarea in politica sau mai inainte????? NOI suntem cei care suferim indiferent cine conduce sau a condus, suntem cei care ne zbatem in saracie si ne este rusine sa tot repetam copiilor nostri " Nu ne permitem acum, poate luna viitoare...." nimeni nu pricepe ca ne-am saturat de vorbe , ca vrem lucruri concrete .... putin imi pasa cine este ministru....poate imi va pasa atunci cand cel care ocupa aceasta functie o sa faca ceva prin care sa ma simt "ocrotita" de sistem, sa vad ca se pun in practica acele drepturi despre care sindicatul vorbeste fara sa fiu nevoita sa ma judec cu cineva.....atunci voi acorda respectul cuvenit omului politic care va tine cont de cele spuse mai sus si am sa revin si in sindicat in rest....sunt dezolata...

    RăspundețiȘtergere
  23. Domnul L.M.POP ramane un domn adevarat si un lider pe masura.problema este ca multe nu poate face pt ca elegat de maini,iar inlocuirea dumnealui tine de faptul ca a vrut sa dea presei auditul din minister unde s-au furat milioane de euro.reintroducerea unor drepturi in scurtul sau mandat atata s-a putut face in 45 de zile,iar altii care se bat cu pumnul in piept nu au reusit in 20 de ani.ce ma uimeste la ponta este ca o numeste pe androneasca,lucru rau pt noi.a gresi e omeneste,iar a persista in greseala...oricum felicitari pt lmp,iar carcotasii ar face bine sa vada ca singurii care ne-au redat speranta au fost tariceanu si ponta.despre plagiatori mi-e frica ca sunt 90% in romania si ne face de ras in europa daca continuam.ar trebui sa o lasam balta

    RăspundețiȘtergere
  24. Suntem atat de prinsi in 'lumea noastra mica' incat nu facem altceva decat sa me plangem de micile neajunsuri:naveta, greseli de exprimare, ii copiem pe pdl-isti aratand cu degetul inspre cei pe care ii consideram "incapabili", ne batem cu pumnul in piept subliniind cat de grozavi suntem.....
    Uitam cat de jalnici am ajuns sub actuala guvernare, ii uitam pe cei responsabili de starea actuala a lucrurilor, nu facem altceva decat sa ne dam cu parerea si sa criticam tot ce misca. Si uite asa ma gandesc ca poate n-ar fi rau ca unii dintre voi sa participati joi la mitingul pe care MRU doreste sa-l organizeze pentru sustinerea lui Basescu &com. Mai jos va dau si motivele.
    Pai de ce naiba sa participam la un miting organizat de PDL?
    1. Ca sa va punem iarasi pe scaune si de maine sa ne taiati 50% din salarii?
    2. Sa numarati iarasi voturile in parlament si parintii nostri sa ramana fara pensii?
    3. Sa ne inchideti in continuare spitalele si de maine scolile?
    4 .Sa ne numiti in continuare lenesi, desi unii dintre noi muncim 10-12 ore pe zi si abia supravietuim, pentru ca voi sa va lafaiti in palate...
    5. Sa-i mai cumparam "Blondei Vesele= udrea" o poseta si o pereche de pantofi?
    6. Sa va mai dam niste bani pentru un parc la sat si o partie de schi care duce nicaieri?
    7. Sa va lasam in functii ca sa ne furati in continuare?
    8. Sa va redam puterea pentru a ne vinde aurul si cuprul pe nimic?
    9. Sa va lasam sa ne umiliti in continuare?
    10 Sa va lasam sa ne dati afara din tara si sa stergeti de pe harta lumii Romania?
    Culorile noastre traditionale sunt: rosu, galben si albastru; cred ca ar trebui sa-si ia portocaliul si sa-l duca in Ucraina de unde l-au preluat. Nu suntem Ucraina, in 90 am decis acest lucru si cred ca ar trebui sa-si reconsidere pozitia daca mai doresc sa faca politica in Romania. Au depasit orice limita de aroganta si totusi noi ii criticam pe cei care doresc sa repare lucrurile. Nu mai avem incredere in nici un politician, dar cred ca USL-ul e tot ce ne-a ramas, ultima speranta, altfel priviti reversul medaliei. Tocmai am incheiat un curs la care am fost formator si dintr-o grupa de 15 am fost incantata sa constat ca existau 10-12 profesori excelenti sau care promiteau sa devina astfel. Nu toti ne nastem invatati, trebuie doar sa lasam invidualismul si sa-i ajutam. E mai usor sa-l copiem pe Basescu si sa-i numim incompetenti, asa ca sa ne simtim noi 'superiori', dar in cazul acesta fiti siguri ca noi ca natiune nu mai avem nici o sansa.

    RăspundețiȘtergere
  25. Cam are dreptate Plesu, cand va compara cu un sef de aprozar!
    Sunteti ingrozitor de penibil si incult!

    RăspundețiȘtergere
  26. Sunteți mult prea preocupați de studiile lui Băsescu și asta-i îngrijorător. Tot încercați să ascundeți mediocrități interne prin tentative ridicole ce nu fac altceva decât să vă sublinieze și mai mult inferioritatea valorică. V-o spune un cadru didactic care nu se regăsește nicidecum pe linia ideologică a lui Băsescu dar care, din respect personal, nu poate să nu identifice în acesta calități intelectuale care sunt atât de evidente încât toate eforturile adversarilor de-a-i analiza studiile (intr-un sistem actual anemic în care studiile nu mai sunt elocvente în demonstrarea capacităților individului) nu pot avea ca rezultat final decât degradarea acestora, și conturarea lor ca personalități nedemne de-a ocupa fotolii la a căror înălțime nu se vor ridica niciodată. Dacă PDL-ul a putut exista și acapara puterea, acest lucru se datorează nu resurselor interne excepționale, ci unui singur exponent care, deși nu vă place s-o recunoașteți, vă depășește cu mult capacitățile...mai mult, insistați să vă afundați cât mai adânc în ridicol prin atacuri caraghioase, demonstrând astfel că n-aveți nici măcar minima străfulgerare de inteligență de-așa fel încât să identificați acest aspect. Aceasta fiind situația, noi, ceilalți, cei mulți și proști cum gândiți voi, la ce să ne așteptăm de la voi? Au plecat răii și-au venit cei buni, capabili și cu stea în frunte?! Lăsați gluma la o parte, domnilor, căci, deși sunteți susținuți de-o masă exagerată de jalnici parveniți (și, când spun asta, mă refer la toate formele fantomatice politice postrevoluționare), în biata asta țară românească se mai află un număr considerabil de personaje care să vă scuture proiectându-vă în realitate!

    RăspundețiȘtergere

Postări populare