3 dec. 2012

3 decembrie - Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi


Astăzi, 3 decembrie, este Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi. Vreme de 20 de ani, această zi, dedicată lor, este o ocazie pentru schimbarea atitudinii faţă de persoanele cu dizabilităţi, o oportunitate de a motiva cetăţenii să înţeleagă efectele dizabilităţilor dar şi pentru a combate discriminarea. Prin evenimentele organizate astăzi în toată lumea, în cinstea lor, se încearcă sensibilizarea opiniei publice cu privire la avantajele integrării persoanelor cu dizabilităţi în fiecare aspect al vieţii sociale, economice şi culturale.
Oamenii din întreaga lume trebuie să înţeleagă că, prin eliminarea obstacolelor în ceea ce priveşte implicarea persoanelor cu dizabilităţi în diverse sfere de activitate, vor avea şansa să fie martorii creativităţii şi sensibilităţii acestor persoane, care impresionează, deschid suflete şi provoacă emoţii.
          Vă urez pe această cale un sincer „La Mulţi Ani”, sănătate şi putere pentru a ne oferi, în continuare, un plus de valoare societăţii în care trăim!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare