6 dec. 2012

Am promis, m-am ținut de cuvânt


Așa cum am promis, vă pun dispoziție un site cu acces gratuit la servicii de informare, consiliere și mediere a muncii, atât din țară cât și străinătate. Linkul site-ului este 
consiliere munca , unde vă puteți  informa si pune întrebări  la adresa de mail pe care o găsiți la secțiunea Contact sau direct la:
Birou Consiliere Munca 1
Primăria Vişeu de Jos, str. Principală, nr. 1028
Vişeu de Jos, 437390
jud. Maramureş

5 comentarii:

  1. Bine, Liviu! ... am sa preiau linkul si-l voi publica si in Cronica.

    RăspundețiȘtergere
  2. BUNA ZIUA,VA ROG MULT SA-MI SPUNETI DACA COSILIUL DE ADMINISTRATIE IMPREUNA CU ,,,LIDERUL DE SINDICAT'' POT SISTA GRADATIILE DE MERIT,PENTRU CA NU SUNT BANI SUFICIENTI PENTRU SALARII.MII DE MULTUMIRI

    RăspundețiȘtergere
  3. VA MULTUMIM PENTRU TOT EFORTUL DV . IN SLUJBA CADRELOR DIDACTICE.VA DORIM SA RAMANETI ALATURI DE NOI CUM AR TREBUI MULTI SA O FACA .DE ASEMENEA ,ACUM IN PRAG DE SARBATORI SA AVETI TOT CE VA DORITI ALATURI DE CEI DRAGI!

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca am nascut in ian 2012,pot sa primesc prima de nastere, avand in vedere ca noulCCM e valabil din noiembrie2012 iar in ambele CCM , vechi si nou , este stipulat , dupa cum sustine sindicatul brailean.Mi s-a sugerat sa dau in judecata institutia pentru a fi mai sigura , dar mi-e tare greu cu doi copii sa umblu prin tribunalVa multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu trebuie sa umblati dvs prin tribunal. Sindicatul trebuie sa va reprezinte si prin Tribunal.

      Ștergere

Postări populare