11 feb. 2013

Domnule presedinte, ati uitat de contribuabilii romani?

Marele negociator al escului de la Consiliul European, presedintele care a pastorit guvernele care au reusit sa atraga doar 10% din fondurile alocate de Uniunea Europeana din 2007, de cand suntem membri cu drepturi depline....vrea sa ne faca sa ne simtim cetateni de mana a doua, indicandu-ne ca banii pe care ar trebui sa-i primim sunt contributia cetatenilor din tarile dezvoltate ale Europei...Germania, Marea Britanie, Franta.
In disperata incercare de a poza din nou in salvatorul Romaniei uita sa spuna ca nu a reusit sa aduca miliardul promis pentru dezvoltarea agriculturii, fara de care agricultorii romani nu pot intra in competitie cu cei din tarile dezvoltate.
Presedintele Traian Basescu este un lider al trecutului, sigur modelul sau politic este Ceausescu de la care a invatat sa dea indicatii pretioase prin intermediul televiziunilor catre procurori, catre guvern...acum catre europarlamentarii romani.
Dl Băsescu dupa ce a pierdut 9 miliarde de euro din ce se negociease initial, îşi acoperă neputinţa de a reprezenta interesul naţional în spatele unor date tehnice cu care nu-i mai impresionează pe cetăţenii români şi ne demonstrează, pentru a nu ştiu câta oară, că singurul interes pe care l-a slujit în toţi aceşti ani a fost interesul personal şi al micii sale găşti.
Faptul că un om al trecutului ne-a negociat viitorul ne va mai marca o perioadă…nu foarte lungă!

4 comentarii:

  1. raportul contributie-beneficiu este cel mai avantajos in cazul romaniei dintre toate cele 27 de tari membre.
    guvernele care au fost din 2007 pana acum (ca si majoritatile din spatele lor) au fost asa: pnl (+psd), pdl (+psd), pdl(+unpr, adica parti din psd care sunt si acum in psd), psd+pnl.
    uite e planul de cheltuiala a banilor?

    RăspundețiȘtergere
  2. Raspundere juridica pentru deciziile publice dezastroase !

    RăspundețiȘtergere
  3. ,,Domnule presedinte, ati uitat de contribuabilii romani?,,
    Banii contribuabililor romani nu merg la fonduri nerambursabile.Si daca s-ar atrage macar 50% din ce am primit, am fi domni.

    RăspundețiȘtergere
  4. OF!!INCA UN ADEVAR DUREROS!!SUNTEM UN POPOR CONDUS DE FALSI INTELECTUALI SAU DE MAFIOTI CARORA LE PASA DOAR DE BUZUNARUL PROPRIU!!!DOAR SI POLITICUL E TOT O PISTA DE LANSARE IN AFACERI!!!NE GANDIM ASA !!DOMNII CARE AU BANI CU SACUL DAU BANI PT CAMPANIE ELECTORALA SI APOI DACA AU INVESTIT PT URMATORII 4 ANI VOR SA SCOATA PROFITUL, DECI DAI BANI CU SACUL SI II SCOTI CU CARUTA!!!

    RăspundețiȘtergere

Postări populare