19 sept. 2013

Metodologie ocupare posturi care se vacanteaza pe parcursul anului scolar 2013/2014!

OMEN 4959 / 2013 - Metodologie 

7 comentarii:

  1. Imi place, cei care nu sunt titulari sunt verificati daca sunt condamnati penal, iar cei care sunt in sistem cine ii verifica..............Nimeni!!!!!!!!!!!!!!!!
    Pensionarii de ce nu dau si ei testare pentru orele care urmeaza sa le primeasca la suplinire?
    Daca mergeti prin gradinite sunt o sumedenie de pensionare care tin ocupate catedre,iar tinerii nu mai apuca sa prinda nimic.......Vi se pare normal sa lasam copii in grija batranilor, dar asta pe banii statului.Ce baza sa avem noi in persoanele mai in virsta Cred ca copii nostri merita si ei un personal mai tanar , mai apropiat de varsta lor.
    Faceti legi in avantajul copiilor nu a pensionarilor.Chiar si cei din clasele mai mari doresc profesori tineri....
    A-ti bulversat cu specializarile de pe diploma tot sistemul de invatamant ,a-ti creat noi specializari de care nimeni nu are nevoie si persistati cu ele in continuare.......Pe banii statului se fac multe experimente si se cheltuie multi bani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca sunteti cadru didactic tanar ma gandesc ce scoala ati facut .Nu prea le aveti cu scrisul.Pensionarii au invatat carte.Eu n-as tine in invatamant nici macar o zi o persoana care nu scrie corect.Daca vreti sa fiti cadru didactic ori invatati sa scrieti ori cautati de lucru in alta parte.

      Ștergere
  2. Cind vor disparea pensionarii din sistemul de invatamint?
    Inteleg sa mai ramana un an, doi, dar unii au peste trei ani vechime si mi se pare strigator la cer si altii sa ramana fara post.De ce nu se verifica incadrarile din invatamint si sa se clarifice odata pentru totdeauna cit mai incurca pensionarii invatamintul romanesc?
    Este simplu nu trebuie prea mult de lucru.....

    RăspundețiȘtergere
  3. PANA CIND TINERI MASTERANZI SI DOCTORANZI SUNT INCADRATI CA SUPLINITORI SI PENSIONARII SUNT TITULARI .? RUSINE SA VA FIE ,EXISTA UN DZEU ACOLO SUS ,O SA VA LOVEASCA CINDA VA VA FI VIATA MAI DRAGA...

    ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Toti imbatranim . . .

    RăspundețiȘtergere
  5. Până când vor obţine o medie bună pentru a ocupa un post titularizabil...
    Orele pentru pensionari s-au distribuit după şedinţele publice pentru suplinire...
    "E uşor a scrie versuri
    Cînd nimic nu ai a spune
    Înşirând cuvinte goale
    Ce din coadă au să sune."
    M. Eminescu

    RăspundețiȘtergere
  6. Am sustinut inspectia speciala la o clasa de liceu (un liceu de prestigiu)si pe langa faptul ca d-na de la clasa respectiva m-a tinut pana in antepenultima zi cu stabilirea lectiei care urma sa o sustin, am avut surprinderea sa vad in caietele elevilor ultima lectie care ar fi trebuit predata cu o luna in urma.Am aflat mai tarziu ca d-na profesoara se apropia de varsta pensionarii.Asa se explica faptul ca nu mai avea nevoie de planificare s.a.m.d...Daca titularii care se apropie de varsta pensionarii refuza orice implicare in activitatile comisiilor metodice pe motiv ca mai au putin pana la pensie si vor sa fie linistiti, ce asteptari sa mai avem de la pensionari?E surprinzator cum, desi traim intr-o tara saraca-care aloca educatiei un procent infim din pib-platim tinerilor somaj iar pensionarilor pensie &salariu.Ce mai treaba...

    RăspundețiȘtergere

Postări populare